• Home/
  • Bonny Ribbers
Geschatte leestijd: 7 minuten
Een besturingskast virtueel in de echte wereld plaatsen? Dit is al enige tijd mogelijk met EPLAN eView Free. Nu wordt dit nog gemakkelijker, omdat de Augmented Reality (AR)-functie rechtstreeks in de viewer is op te roepen. De nieuwe 3D-engine zorgt ook voor eenvoudiger bediening.
Geschatte leestijd: 7 minuten
De nieuwe EPLAN Smart Mounting oplossing ondersteunt de montage van besturingskasten efficiŽnt door middel van duidelijke stap-voor-stap instructies. De software laat zien waar en hoe rails, draadkokers en componenten in de kast moeten worden geplaatst.
Geschatte leestijd: 6 minuten
EPLAN eSTOCK is cloud-gebaseerde software voor het beheren en onderhouden van EPLAN-artikelgegevens zoals technische informatie, afbeeldingen, documenten en macro's. Artikelgegevens kunnen worden geŁpload naar EPLAN eSTOCK vanuit het EPLAN Platform 2023. Vervolgens kunnen ze via een webbrowser worden bekeken, bewerkt en gedeeld met andere gebruikers. Dit betekent dat onze klanten nu gemakkelijk en veilig onderdelen kunnen delen en openen via de cloud.
Geschatte leestijd: 4 minuten
Heeft u de nieuwe EPLAN Marketplace al gespot? Het is ons splinternieuwe internationale platform waar EPLAN gebruikers en service providers elkaar vinden. Geen wekenlange zoektocht meer naar ondersteuning of extra handjes, maar een snelle connectie via de EPLAN Marketplace.
Geschatte leestijd: 5 minuten
Heeft u uw goede voornemens voor 2022 al gemaakt? Wij geven 5 voorzetjes om in dit nieuwe jaar een nieuwe stap te zetten richting de digitale transformatie, uw bedrijfsprocessen te optimaliseren ťn het werkplezier te vergroten. Met een beetje hulp van EPLAN subscription, die onze software flexibeler maken dan ooit. U kiest een abonnement voor 6, 12 of 36 maanden, afhankelijk van uw behoefte.
Geschatte leestijd: 6 minuten
Hoe groot of hoe klein uw engineeringsafdeling ook is, met EPLAN betaalt u nooit te veel voor uw engineeringssoftware voor elektrotechniek, automatisering en mechatronica. U stelt de modules die u voor uw proces nodig heeft op maat samen. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt.
Geschatte leestijd: 4 minuten
Vanaf nu is Augmented Reality binnen EPLAN Pro Panel beschikbaar. Met EPLAN eVIEW Free AR kunt u de digital twin van uw schakelkast overal rechtstreeks projecteren. Wilt u de nieuwe augmented reality-functie uitproberen via uw tablet of smartphone? In dit blog leest u hoe u dit gemakkelijk kunt doen.
<< < 1 2 > >>

“Bij mijn relaties probeer ik altijd duidelijkheid te krijgen. Ik ben oprecht nieuwsgierig en probeer hun standpunten, motivaties en beweegredenen te begrijpen” zegt Bonny Ribbers. “Als ik eenmaal begrijp hoe hun proces werkt, bepalen we samen het vertrekpunt om de gewenste optimalisatie door te voeren. Ik wil inzicht verschaffen en de klant een oplossing bieden die bij hem en zijn proces past. Dit doe je samen.”

Bij de zoektocht naar verbetering staat het doorbreken van geijkte patronen centraal. Bonny: “Je kunt daarbij geen aannames doen. Je zult moeten checken om het zeker te weten en de juiste keuzes te maken.” Hij leerde dat tijdens een presentatie met verbetervoorstellen, waarbij de Technisch Directeur steeds 'nee' schudde. “Ik dacht dat hij het met me oneens was. Wat bleek? Toen ik het vroeg, bleek hij verbaasd dat zijn bedrijf nog niet zover was. Hij was het helemaal eens!”

Na de MTS Elektrotechniek koos Bonny voor HTS Commerciële Technische Bedrijfskunde. Hij is gefascineerd door de innovatie, versnelling en verbetering van Smart Industry. “De ontwikkeling van Pro Panel, de integratie van Rittal en EPLAN richting een digital twin en productie-automatisering met één druk op de knop, daar word ik enthousiast van.”

Schrijf u in om up-to-date te blijven!