Geschatte leestijd: 6 minuten
EPLAN eBUILD is beschikbaar in twee verschillende versies. Om eBUILD Free te gebruiken, hoeft u zich alleen maar te registreren in de EPLAN Cloud-omgeving en volstaat een actuele platformlicentie. Als u echter ten volle wilt profiteren van de nieuwste engineeringmethodologie, is het raadzaam om te upgraden naar de volledige versie. In deze blog geven wij u hier vijf belangrijke redenen voor.
Geschatte leestijd: 10 minuten
Geen tijd, te weinig specialisten, te veel moeite: als het gaat om het implementeren van automatisering in alledaagse engineering hebben bedrijven en medewerkers vaak direct excuses paraat. Pak het probleem eindelijk aan: EPLAN eBUILD en een boeiende studie leveren u enkele goede argumenten om direct aan de slag te gaan met automatisering!
Geschatte leestijd: 8 minuten
‘Samenwerken in de keten’ is in de huidige tijd noodzakelijk om verschillende disciplines makkelijk te kunnen combineren in één ontwerp. Digitalisering staat daarbij centraal. Voor de integratie van zowel pneumatische en hydraulische, maar ook smeer- en koelsystemen in de vertrouwde EPLAN omgeving, ontwikkelde EPLAN de module Fluid. Hiermee is eenvoudig tot een eenduidig mechatronisch ontwerp te komen met een minimale kans op fouten. In dit blog leest u meer over EPLAN Fluid.
Geschatte leestijd: 6 minuten
Met de release van ‘Service Pack 1’ voor het EPLAN Platform, versie 2.9, hebben gebruikers die zich in de cloud registreren onmiddellijk toegang tot diepgaande data en de gegevenskwaliteit van het nieuwe EPLAN Data Portaal. Laten we dat eens nader bekijken.
Geschatte leestijd: 3 minuten
Binnen vijf tot tien jaar is de digitale transformatie een feit. Alle bedrijfs processen worden datagestuurd. Kan de mens die verandering aan? De mens wel. Zorg dat de organisatie dat ook kan. In dit blog vertel ik u hoe u daar aan kunt bijdragen.
Geschatte leestijd: 4 minuten
Tijdens de digitale transformatie komt het er op aan om de hele organisatie mee te nemen. Denken in termen van hiërarchie, afdeling, leeftijd of welke andere groepsindeling dan ook schaadt het gezamenlijke doel. Een 100% score is daarbij geen garantie. Dit blog geeft inzicht in het pad naar succes.
Geschatte leestijd: 2 minuten
De bijzondere omstandigheden van de laatste tijd maken nieuwe ideeën los over wat er allemaal op afstand kan. Met creatieve oplossingen kan er veel meer online dan gedacht. Bedrijven die hun engineeringsproces willen optimaliseren, hebben hiervoor nu misschien wel een betere gelegenheid dan ooit. U leest hier meer over in dit blog.
Geschatte leestijd: 3 minuten
Een transformatie kost meestal meer tijd dan betrokkenen verwachten. Maar op een gegeven moment komt het eerste succes: een doorbraak. De ambassadeurs van verandering zien hun verwachtingen bevestigd. De sceptici moeten erkennen dat de plannen zo gek nog niet waren. Best iets om even bij stil te staan: vier het succes!
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

In onze blogs nemen wij u mee om hoe u uw werkprocessen nog efficiënter kunt inrichten. Onze gastauteurs brengen u op de hoogte van de nieuwste feiten, trends en ontwikkelingen binnen EPLAN en daarbuiten.

Schrijf u in om up-to-date te blijven!