Geschatte leestijd: 4 minuten
We kunnen ons voorstellen dat u best eens met een EPLAN expert zou willen praten. Over hoe er slimmer gewerkt zou kunnen worden. Hoe die oude EPLAN projecten eindelijk eens gemigreerd kunnen worden. Of gewoon wat hulp bij de installatie van updates. In dit blog leg ik graag uit wat wij kunnen doen om u te helpen én wat handig is om vast rekening mee te houden.
Geschatte leestijd: 3 minuten
Bij opleiding, advies, ondersteuning en andere diensten werkt persoonlijk advies van mens tot mens prettig en doeltreffend. Persoonlijk contact op locatie werkt goed, maar EPLAN biedt ook verschillende manieren om klanten online te adviseren. In dit blog leest u daar meer over.
Geschatte leestijd: 2 minuten
Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers vanuit huis laten werken. Bij sommige bedrijven kon dat al, maar verandert de schaal waarop dit moet gebeuren. Bij andere bedrijven is het iets nieuws. Daardoor komt de vraag op: hoe maak je dit snel en makkelijk mogelijk? Een algemeen antwoord hierop is onmogelijk te geven, aangezien er veel variabelen in het spel zijn: de EPLAN versie, het aantal gebruikers, de netwerkomgeving of met of zonder dongel. In dit blog gaan we daar dieper op in.
Geschatte leestijd: 3 minuten
Bij digitale transformatie denkt u gelijk aan de technologie die hieraan verbonden is, maar heeft ook een nadrukkelijke organisatorische en menselijke component. Hoe laat u data en kennis door de organisatie stromen? Hoe vormt u kokers om tot teams die elkaars belangen (er)kennen? In dit blog vindt u de antwoorden op deze vragen.
Geschatte leestijd: 5 minuten
Hoe integreer ik mijn PLM-systeem met EPLAN? En wat zijn de gevolgen wanneer dit niet goed verloopt? Veel engineers hebben dit niet helemaal duidelijk. Dit blog geeft antwoord op deze vragen en meer.
Geschatte leestijd: 3 minuten
Informele leiders spelen een sleutelrol binnen elke transformatie, dus ook de digitale transformatie. Zijn ze gemotiveerd en positief: prima. Zetten ze hun hakken in het zand, dan heeft de organisatie een probleem. Dus hoe zet u deze functionele leiders het beste in? Dat leest u in dit blog.
Geschatte leestijd: 2 minuten
Smart Industry gaat over digitalisering van het ontwerp- en productieproces. Daarnaast gaat het over koppeling van productie- en kantoorsystemen. Soms zijn er complexe automatiseringspocessen nodig om dit voor elkaar te krijgen. Maar in andere gevallen kan de kern van dit proces met een betrekkelijk eenvoudige koppeling worden gerealiseerd. U leest hier meer over in dit blog.
Geschatte leestijd: 4 minuten
De toenemende tijdsdruk eist van u als engineer een zo efficiënt mogelijke inrichting van uw werkprocessen. Een uniforme, naadloze gegevensoverdracht tussen u en uw collega’s is daarvoor cruciaal. Dat vraagt om een digitalisering van het gehele machine- en/of paneelbouwproces. Maar hoe? Door een interne en externe analyse voorafgaand aan de digitaliseringsstap.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

In onze blogs nemen wij u mee om hoe u uw werkprocessen nog efficiënter kunt inrichten. Onze gastauteurs brengen u op de hoogte van de nieuwste feiten, trends en ontwikkelingen binnen EPLAN en daarbuiten.

Schrijf u in om up-to-date te blijven!