• Home/
  • Trends/
  • Engineering optimaliseren? Dat kan online!
Geschatte leestijd: 2 minuten

Engineering optimaliseren? Dat kan online!

De bijzondere omstandigheden van de laatste tijd maken nieuwe ideeën los over wat er allemaal op afstand kan. Met creatieve oplossingen kan er veel meer online dan gedacht. Bedrijven die hun engineeringsproces willen optimaliseren, hebben hiervoor nu misschien wel een betere gelegenheid dan ooit.

Wanneer pakt u de kansen aan?

U ziet dat er binnen uw organisatie nog mogelijkheden liggen om slimmer, sneller en (bijna) foutloos te gaan werken. Maar ja, hoe pakt u dat aan, onder een constante druk van projecten die elkaar opvolgen?

Nu is het moment

Wellicht is het juist nu een mooi moment. Uw organisatie heeft het nu misschien rustiger dan normaal. Dat is vervelend, maar biedt ook kansen om deze tijd nuttig te besteden aan innovatie. U kunt eindelijk eens aan de slag met de standaardisatie van artikelen, macro’s en projecten. U kunt uw projecten logisch gaan structureren op basis van ISO-IEC 81346. En u kunt projecten eindelijke eens echt gaan configureren in plaats van met ‘copy-paste’ te werken.

Nieuwe online mogelijkheden

U kunt deze kansen om EPLAN slimmer in te zetten mede zo goed benutten, doordat EPLAN Consultancy nieuwe mogelijkheden heeft ontwikkeld om u op afstand bij te staan. Als u gefundeerde stappen wilt zetten, dan kunnen wij helpen. U kunt eenmalig een sessie met een consultant inplannen om naar de juiste keuzes te begeleiden of u kunt dit periodiek doen. U neemt die ondersteuning door onze EPLAN specialisten eenvoudig per uur af. Dat maakt het allemaal zeer flexibel. U zet gewoon de stappen die u nodig vindt.

Denk -naast standaardisatie- daarbij ook aan:

  • migratie van EPLAN 5 naar P8;
  • updaten van EPLAN software in uw netwerk;
  • integratie van EPLAN met uw ERP- of PDM-systeem;
  • meedenken in een optimale inrichting om vanuit huis te werken.

Zo komt optimalisatie steeds dichterbij

Voor een volledig overzicht van de online mogelijkheden van EPLAN kijkt u op deze pagina:

Bekijk pagina

Schrijf u in om up-to-date te blijven!