• Home/
  • Trends/
  • EPLAN Marketplace: verbinding tussen gebruiker en service provider
Geschatte leestijd: 4 minuten

EPLAN Marketplace: verbinding tussen gebruiker en service provider

Heeft u de nieuwe EPLAN Marketplace al gespot? Het is ons splinternieuwe internationale platform waar EPLAN gebruikers en service providers elkaar vinden. Geen wekenlange zoektocht meer naar ondersteuning of extra handjes, maar een snelle connectie via de EPLAN Marketplace.

EPLAN Marketplace biedt bedrijven over de hele wereld snel toegang tot experts binnen engineering, paneelbouw en consultancy. In de praktijk zien we bij EPLAN vaak dat bedrijven moeite hebben met het vinden van extra mankracht en kennis voor (engineerings)projecten. Vooral in landen waar de EPLAN expertise schaars is, is dat soms een enorme zoektocht. EPLAN Marketplace zorgt ervoor dat bedrijven en service providers wereldwijd elkaar vanaf nu eenvoudig zelf kunnen vinden.

Hoe werkt het?

EPLAN Marketplace is toegankelijk via de website van EPLAN. De Marketplace is onderverdeeld in drie sectoren: ‘engineering services’, ‘module manufacturing service’ en ‘general consulting’. Filter op het soort dienst, de gebruikte software en/of de regio waarin u zoekt en Marketplace geeft een lijst van experts die u zouden kunnen helpen. In hun profiel ziet u een korte omschrijving, welke talen ze spreken en hoe ze u kunnen helpen: op locatie of virtueel. Na een eerste aanvraag via Marketplace, verloopt het contact over de afspraken en facturatie vervolgens buiten EPLAN om.

Engineering services

Hier bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar hulp bij het maken van schema’s, engineering van het hardware-ontwerp, opzetten van standaarden of het inrichten van systemen.

Module Manufacturing Service

Voor diensten op gebied van schakelkastengineering, paneelbouw, bedradingsets, kabelmontage en kabelboomassemblage.

General consulting

Hier vindt u adviseurs op het gebied van ERP, PDM/PLM of softwareontwikkeling en -inrichting.

Kwaliteit staat voorop

Om de kwaliteit te garanderen, vragen we bij de registratie van service providers om bewezen kwalificaties. Zij moeten bijvoorbeeld een opleiding tot EPLAN Certified Engineer gevolgd hebben en minimaal één referentieklant aanleveren. EPLAN valideert vervolgens deze gegevens. Als alles klopt wordt de dienstverlener opgenomen in de Marketplace. Gebruikers kunnen reviews achterlaten om andere bedrijven te helpen bij het maken van een keuze. Zo weet u altijd zeker dat u een echte expert in huis haalt.

Wie doen er mee?

Op dit moment hebben 60 kleine en middelgrote bedrijven opgenomen in EPLAN Marketplace. We moedigen EPLAN klanten over de hele wereld aan om zich ook aan te melden. Aanmelden, vermelding en het gebruik van de EPLAN Marketplace zijn gratis.

Meer weten of direct hulp nodig?

Neem een kijkje op EPLAN Marketplace.