• Home/
  • Tips/
  • Ga het gesprek aan op het interactieve Let’s EPLAN Techplaza
Geschatte leestijd: 4 minuten

Ga het gesprek aan op het interactieve Let’s EPLAN Techplaza

Heb je een gebruikersvraag over een Eplan applicatie? Of wil je van gedachten wisselen met Eplan Consultants over de mogelijkheden over de software voor jouw organisatie? Dat kan in het Techplaza op Let’s EPLAN 2024. Hier staan alle sprekers van de break-out sessies klaar om het gesprek met jou aan te gaan. Ook zijn er Eplan Support Engineers aanwezig en kun je verschillende demo’s uitproberen. Schrijf je nu alvast in!

Natuurlijk kunnen Eplan engineers ook dit jaar weer hun hart ophalen op Let’s EPLAN. Dit jaarlijkse event vindt plaats op vrijdag 31 mei 2024 in De Vasim in Nijmegen. Net zoals voorgaande jaren worden bezoekers deze editie weer volledig bijgepraat over de Eplan ontwikkelingen in diverse break-out sessies en kunnen ze hun vraag stellen op het interactieve Techplaza – dé informele ontmoetingsplek voor een-op-een contact tussen engineers en Eplan medewerkers. Bezoekers kunnen zich vooraf inschrijven of spontaan langslopen. Het Techplaza is te vinden in de grote zaal waar ook de plenaire sessies plaatsvinden.

Win-win

Het Techplaza is er in de eerste plaats voor de bezoekers. Hier kunnen zij antwoord krijgen op hun specifieke vragen die van toepassing zijn op hun situatie. Maar ook Eplan heeft baat bij het Techplaza. Op basis van de feedback van gebruikers kan Eplan het User Experience (UX) design van applicaties aanpassen, bijvoorbeeld door functies toe te voegen of invoervelden te verplaatsen. Daarom staan er op het Techplaza ook enkele laptops met de bèta-versie van het nieuwe EPLAN Platform klaar. Bezoekers kunnen hiermee naar hartenlust experimenteren, hun bevindingen doorgeven of direct daarover het gesprek aangaan met Eplan.

Persoonlijke support

Persoonlijk contact helpt om tot een oplossing te komen. Dus heb je een vraag over Eplan waar je niet uitkomt? Maak dan een face-to-face afspraak met de Eplan Support Engineers op het Techplaza. Zij kunnen ter plekke meekijken en doorvragen, waardoor de oorzaak van issues eerder aan het licht komt. Denk aan problemen met de integratie van Eplan-data met een SQL-database of het maken van BOM-lijsten via labeling per structuur.

Doordiscussiëren met sprekers

Hoe genereer ik vanuit mijn systeem automatische werkinstructies, optimaliseer ik mijn artikelbeheer of introduceer ik systeemdenken in mijn organisatie? De break-out sessies kunnen ook vragen oproepen over jouw specifieke situatie. Die vragen kun je na afloop voorleggen aan de diverse sprekers, hun consultancy-collega’s en partners als PLM Expert en Rittal. Per onderwerp heeft Eplan op het Techplaza een tafel gereserveerd, waar je met jouw vragen terecht kunt. Daarnaast lopen de verschillende sprekers rond op het Techplaza en kun je ze daar makkelijk aanspreken.

Demo’s

Eplan applicaties moet je ervaren. Pas dan ontdek je echt wat het jou aan voordelen oplevert. Daarom kan je op het Techplaza in twee demo’s zelf aan de slag met Eplan programma’s in een praktijkopstelling. Zo is er een procesinstallatie met een voorbeeldproject en een paneel waarop je zelf EPLAN Smart Wiring kunt proberen. Loop je ergens tegenaan of heb je vragen? Dan kan je direct een van de Eplan consultants aanschieten. Daar zijn wij ook blij mee, want jouw feedback is de basis voor betere eindproducten.

Alvast inschrijven voor Techplaza?

Meld je aan voor het Let’s EPLAN event op 31 mei 2024 via onderstaande link. Daar kun jij naast je inschrijven voor Techplaza, je ook inschrijven voor andere interessante sessies!

Schrijf je in

Schrijf u in om up-to-date te blijven!