• Home/
  • Tips/
  • Kortere wachttijden bij telefonische support
Geschatte leestijd: 4 minuten

Kortere wachttijden bij telefonische support

Onze klanten kunnen de support van EPLAN op verschillende manieren benaderen: door een ticket aan te maken in het Solution Center of door te bellen of te mailen. Bij de telefonische ondersteuning gaat het een en ander veranderen. De bedoeling is, om de wachttijd voor telefonische ondersteuning korter en beter voorspelbaar te maken. Dat kan doordat we binnenkort supportgesprekken van maximaal tien minuten houden.

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten hebben nog geen toegang tot het Solution Center en kunnen dus geen ticket aanmaken. Voor nieuwe en bestaande klanten die bellen in verband met het niet kunnen opstarten van EPLAN of het niet kunnen activeren van hun licentie verandert er niets. Zij kunnen bellen met Support, waarbij het gesprek langer dan tien minuten kan zijn. De rest van het support-team zal zich hier op aanpassen, waardoor dit de wachttijd niet beïnvloedt.

Als een nieuwe klant belt, dan zal de support engineer meteen een account voor het klantenportal aanmaken, zodat zij hun vraag voortaan kunnen indienen in het EPLAN Solution Center. Ze kunnen ook een mail sturen naar support@eplan.nl met naam, functieomschrijving, bedrijfsnaam en serienummer en worden dan verder geholpen.

Terugkoppeling op maat

Als u uw gegevens voor een supportgesprek bij de hand houdt, blijft er zoveel mogelijk tijd over voor het oplossen van het probleem. Lukt het niet om het probleem in tien minuten op te lossen, dan neemt een medewerker die zich in de vraag heeft verdiept later contact op. Dit geeft de mogelijkheid om efficiënt een gedegen oplossing te bieden.

Ticket

Voor bestaande klanten die een klantenportaalaccount in het EPLAN Solution Center hebben, is de handigste manier om zelf een ticket aan te maken voor hun vraag. De omgeving voor het aanmaken van een ticket biedt de gelegenheid zo goed en nauwkeurig mogelijk aan te geven wat het probleem is. De klant kan bijvoorbeeld het project met het probleem uploaden. Zo nodig voegt hij/zij ter verduidelijking een Word-document, een export van gebruikte instellingen of screenshots bij.

Eventueel vragen we aanvullende informatie op. Zo hebben we de oplossing van het probleem beschikbaar als we weer contact opnemen en kunnen we de vraag optimaal beantwoorden in de meest efficiënte besteding van uw en onze tijd.

Veelgestelde vragen

In de omgeving waar het ticket wordt aangemaakt, worden ook veelgestelde vragen met de daarbij behorende antwoorden aangeboden. Het gaat om zo'n duizend veelgestelde vragen, dus er is een flinke kans dat de juiste vraag en het antwoord er al bij staan.

Schrijf u in om up-to-date te blijven!