Geschatte leestijd: 6 minuten
Hoe ga je slim om met artikelbeheer op het Eplan Platform? In zijn break-out sessie op Let’s EPLAN 2024 ‘Artikelbeheer made easy’ behandelde Geert-Jan Verduijn de verschillende opties. Hij liet zien wat in de praktijk goed werkt, legde uit waarom dit een goede artikelbeheerkeuze is en gaf handige tips. Zijn belangrijkste bevindingen, zetten we in dit blog voor je op een rijtje.
Geschatte leestijd: 5 minuten
Op 12 mei 2023 vond het event Let’s EPLAN plaats. Ongeveer 400 EPLAN engineers en docenten waren aanwezig in Theater Orpheus in Apeldoorn. Hier werden ze in vijf break-out sessies op de hoogte gebracht van de laatste EPLAN ontwikkelingen en konden ze onder het genot van koffie, lunch en een diner uitgebreid bijpraten met vakgenoten.
Geschatte leestijd: 6 minuten
EPLAN eSTOCK is cloud-gebaseerde software voor het beheren en onderhouden van EPLAN-artikelgegevens zoals technische informatie, afbeeldingen, documenten en macro's. Artikelgegevens kunnen worden geüpload naar EPLAN eSTOCK vanuit het EPLAN Platform 2023. Vervolgens kunnen ze via een webbrowser worden bekeken, bewerkt en gedeeld met andere gebruikers. Dit betekent dat onze klanten nu gemakkelijk en veilig onderdelen kunnen delen en openen via de cloud.
Geschatte leestijd: 4 minuten
Heeft u de nieuwe EPLAN Marketplace al gespot? Het is ons splinternieuwe internationale platform waar EPLAN gebruikers en service providers elkaar vinden. Geen wekenlange zoektocht meer naar ondersteuning of extra handjes, maar een snelle connectie via de EPLAN Marketplace.
Schrijf u in om up-to-date te blijven!