Geschatte leestijd: 4 minuten
“Een goede engineer is een luie engineer. eBUILD maakt het werk voor een engineer veel makkelijker”, zo verwoordt Peter Rouwenhorst, Consultant bij EPLAN, het voornaamste voordeel van het werken met macro’s in de configuratietools EPLAN eBUILD. Met dit programma’s boek je tijdswinst, voorkom je fouten en wordt het ontwerpen en bouwen van elektrotechnische systemen een stuk leuker.
Geschatte leestijd: 4 minuten
Het delen én vergaren van kennis. Daar draaide het om op Let’s EPLAN 2023. Dit jaar vond het event plaats op 12 mei in het Apeldoornse Orpheus-theater. Om kennisdeling en netwerken nog makkelijker te maken, was er deze dag het Techplaza – dé plek voor een goed gesprek tussen EPLAN gebruikers aan de ene kant en EPLAN medewerkers en de sprekers van de break-out sessies aan de andere kant.
Geschatte leestijd: 2 minuten
Heb jij een EPLAN licentie met dongel? Dan kan je te maken krijgen met incompatibiliteitsproblemen. Dat komt doordat Thales, de producent van dongel driver, de bijbehorende software niet langer ondersteunt en geen nieuwe drivers uitbrengt. Let op, dit geldt alleen voor licenties met dongel waarbij het serienummer begint met WUP0U of EPL0U.
Geschatte leestijd: 5 minuten
Op 12 mei 2023 vond het event Let’s EPLAN plaats. Ongeveer 400 EPLAN engineers en docenten waren aanwezig in Theater Orpheus in Apeldoorn. Hier werden ze in vijf break-out sessies op de hoogte gebracht van de laatste EPLAN ontwikkelingen en konden ze onder het genot van koffie, lunch en een diner uitgebreid bijpraten met vakgenoten.
Geschatte leestijd: 3 minuten
EPLAN wil dat klanten alles uit EPLAN oplossingen kunnen halen. Om gebruikers daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft EPLAN zelfs een speciale functie in het leven geroepen: de Renewal Manager. Wat doet een Renewal Manager en wat hebben klanten daaraan?
Geschatte leestijd: 4 minuten
Heb je als EPLAN-engineer een vraag, dan kun je terecht bij ons supportteam. Onze support engineers proberen je zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Daarvoor hanteren we een uitgekiende werkwijze.
Geschatte leestijd: 7 minuten
Een besturingskast virtueel in de echte wereld plaatsen? Dit is al enige tijd mogelijk met EPLAN eView Free. Nu wordt dit nog gemakkelijker, omdat de Augmented Reality (AR)-functie rechtstreeks in de viewer is op te roepen. De nieuwe 3D-engine zorgt ook voor eenvoudiger bediening.
Geschatte leestijd: 7 minuten
De nieuwe EPLAN Smart Mounting oplossing ondersteunt de montage van besturingskasten efficiënt door middel van duidelijke stap-voor-stap instructies. De software laat zien waar en hoe rails, draadkokers en componenten in de kast moeten worden geplaatst.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Ontdek op onze blog de nieuwste trends in engineering, handige tips & tricks over onze EPLAN software en interessante projecten bij onze klanten.
Schrijf u in om up-to-date te blijven!